Sintjo Budokai karateka Ela Kowalczyk
in de prijzen bij OECKK 2013

Sintjo Budokai karateka Ela Kowalczyk heeft een derde prijs in de wacht gesleept bij de Open Europese Kyokushinkai Karate gehouden op zondag 17 maart 2013 in Den Haag. Dit jaarlijks terugkerende tournooi werd als vanouds strak georganiseerd door de Honbu Kamakura, ditmaal in Sporthal Hellas. Het deelnemersveld bestond uit karateka's uit verschillende Europese landen, met een sterke bezetting in de verschillende gewichtsklassen.

Ela Kowalczyk trad aan namens de dojo Sintjo Budokai.
Het was voor Ela de eerste keer dat zijn in de ring stapte.
En met succes.

Ela vocht een een sterk toernooi en wist zich kranig te weren.
De full-contact wedstrijden worden uitgevochten over 2 x 3 minuten, met eventueel een verlenging of breektesten. De deelnemers dragen behalve een tok en een mond bitje, geen beschermers; er wordt met blote vuisten gevochten, zonder scheen/voetbeschermers.

Aan het begin van het tournooi worden de wedstrijdregels uitgelegd en gedemonstreerd. Alle technieken zijn toegestaan; behalve technieken naar het kruis en de rug en vuisttechnieken naar het hoofd.

Bij Sintjo Budokai wordt onder leiding van Shihan Ruud van Vlaanderen getraind in verschillende disciplines, zo kun je terecht voor Kyokushinkai Karate, Taekwon-Do, Pentjak Silat en Self-defence CTFL.

Lees hier verder ...

Ela Kowalczyk met Gerard Gordeau en Nico Gordeau.

!!Nieuw      Kyokushinkai training in de Fotogallerij      Nieuw!!

Welkom

Sintjo Budokai is een budo vereniging waar verschillende vormen van Budo worden beoefend. Sintjo Budokai wordt geleid door Shihan Ruud van Vlaanderen.
Sintjo Budokai is een van de eerste budo verenigingen in Tiel en omstreken. Vanuit deze vereniging zijn in de loop der jaren verschillende andere budoverenigingen en sportscholen in Tiel en landelijk ontstaan.

Bij Sintjo Budokai is het mogelijk om verschillende disciplines van budo te trainen. Enerzijds worden de oorspronkelijke budovormen nog op traditionele wijze getraind. Anderzijds gaat de verening met haar tijd mee en geeft een moderne vorm en invulling van budo.

Shihan Ruud onderwijst samen met zijn sensei in de diverse disciplines. Zo kun je terecht voor:
   • Kyokushinkai Karate
   • Kickboksen
   • Taekwon-Do
   • Pentjak Silat
   • Kobudo
   • Weerbaarheid / Zelfverdediging

Ruud is al meer dan 40 jaar actief binnen de verschillende disciplines en mag zichzelf tot de hoogst gegradueerden binnen de All Style Sintjo Budokai rekenen.

Bij Sintjo Budokai is het mogelijk voor alle leeftijden om te komen trainen. Volwassenen en jeugd trainen samen of gesplitst. Er is een speciale groep voor kinderen vanaf 7 jaar.


 

Shihan
Ruud van Vlaanderen


Groepsfoto Sintjo Budokai.


Iedereen werkt
Niets is vrij
Iedereen start uit de bodem